Reklam

15 Şubat 2011 Salı

Mısır'dan Sonrada İran'da da İsyan

Arkadaşlar biliyoruz ki orta doğu ülkeri sallanıyor.Bunun sebebi halkın yoksul bir yaşam sürmesi, yöneticilerin ülkeyi babasının malı gibi kullanmasıdır.Halk artık daha demokratik bir ülke istiyor.İsyanlar Tunus'ta başladı.
Tunus-Arnavutluk,Lübnan , Mısır ve İran olarak devam ediyor.Halkın isyan etmesini ben normal karşılıyorum.Ve Arap Halkının destekçisiyim.Dünyada Yeşil Devrimler yeniden başlıyor.İran silah bakımından en güçlü müslüman ülke ünvanına sahip.ABD bile İran'dan çekinip füze kalkanı kurmak istiyor.Ama İran kendini o kadar geliştirdi ki o kalkanlar bile İran'ın füzelerini durduramayacak.İran bu gelişimini inşallah iyi yönden kullanır.İran'ın içerisindeki bu isyan gelişimine inşallah zarar vermez. Akla takılan büyük soruların başında gelenlerden bazıları şunlardır;
Türkiye'de de isyan olacak mı ? Türkiye bu isyanlara ne diyecek. Başbakan Tayyip Erdoğan isyan olan ülkelerde yönetime sesleniyor, " Muhaliflere silah doğrultmayın,Onların silahı yok" diyor. Ancak ülkemizdeki polisler eylem yapan öğrencilere cop ve biber gazı kullanıyor. Böyle bir isyan olursa kim bilir neler olur? Allah ülkemizi korusun..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
solucan gübresi