Reklam

20 Haziran 2014 Cuma

Sid Meier's Civilization 5 Türkçe Full İndir + Torrent




Sid Meier's Civilization V Firaxis tarafından geliştirilen bir sıra tabanlı strateji oyunu. Microsoft Windows için Ekim 2010'da, Mac OS X için 23 Kasım 2010'da yayınlandı.

Oyunun amacı, bir medeniyetin yönetimini alarak geliştirmektir. MÖ. 4000 yılında itibaren bir şehirden yayılarak, genişleyerek ve savaşarak, MS. 2050 yılına kadar devamlılığını sağlamak amaçlanır. Oyunu kazanmak için çeşitli yollar vardır: En yüksek puanla bitirmek, efsanevi kültüre sahip olmak, diplomatik zafer, uzaya en önce çıkmak, bütün gezegeni ele geçirmek bu yöntemlerdendir. Bunu başarmak için yeni birimler, binalar, eserler üretmeli, bilimsel keşifler yapmalı, güçlü bir ekonomi ve ordu oluşturmalı, yeni şehirler kurulmalıdır.

Civilization V bir sıra tabanlı strateji oyunudur. Temel oynanış mantığı serinin ilk oyunundan beri hiç değişmemiştir. Mantık olarak satranca benzer. Sırası ile her ulusa hamleler yapma hakkı gelir. Oyuncu kendi işlemlerini yaptıktan sonra Enter tuşuna basar ve sıra diğer ulusa geçer. Her ulus, kendi sırasını tamamlayınca tur da tamamlanmış olur ve sonraki tura geçer. Turlar geçtikçe yıllarda geçer. Erken çağlarda her bir tur 50 yıla denk gelirken, çağlar ilerledikçe her bir tur bir yıla denk gelir.

Advisor olarak anılan bakanlıklar aracılığıyla oyuncular askeri durumu, bilimsel araştırma durumunu, yönetim biçimini, dış siyaseti ayarlayabilirler. Şehirler çeşitli askeri ve sivil birimleri üretmektediler. Bunun yanı sıra her türlü bina şehirlerde yapılmaktadır. Binalar şehirlere yeni özellikler kazandırırken Wonder olarak bilinen tarihi yapılar ülke çapında yeni özellikler ve güçler kazandırmakta olup çeşitli alanlarda rakiplere üstünlük kurmayı sağlar. Aynı durum bilimsel araştırmalar için de geçerlidir.

Oyunda gelişkin bir diplomasi imkanı vardır, devletler arası ilişkiler, ticaret, teknoloji ve şehir takası, savaş ve barış antlaşmaları bir ülke liderinin ismine tıklandıktan sonra açılan diplomasi ekranından yapılmaktadır.

Oyun Adı:            Civilization 5               -
Dil:Türkçe        -         
Çıkış Tarihi:           21 Eylül 2010-
Oyun sürümü:Skidrow-
Dosya Türü:                                           Winrar (İndirmek İçin Tıklayın)                           -                
Platform:PC -
Dosya Boyutu:3 GB-
Crack:Mevcut-
Rar Şifresi:
   full-oyun-sever.blogspot.com                                  






GamePlay



Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:Windows XP / Win 7 / Win 8
İşlemci: 1.8 GHz Quad Core CPU
Ram: 4 GB
Ekran Kartı: 512 MB ATI 4800 ya da 512 MB nVidia 9800
Boş Alan: 8 GB




Civilization 5 Türkçe Yama İndir

Linkte ki link kısaltma servisinin 5 saniyelik reklamını ''Reklamı Geç'' diyerek atlayabilirsiniz.




Linkte ki link kısaltma servisinin 5 saniyelik reklamını ''Reklamı Geç'' diyerek atlayabilirsiniz.


Kurulum

1-Rardan çıkartın.

2-ISO dosyasını açın ve setup.exe tıklayarak ilerleyin oyunu kurulumunu tamamladıktan sonra crack atacağız.

3-Crack klasörünün içerisindeki dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırın, Kopyala ve Değiştir dedikten sonra oyuna girebilirsiniz.

4-Oyunu nasıl türkçe yapacağınızı İndirdiğiniz dosyada anlattık.

Not: Oyunu kurduktan sonra masa üstünde “Launcer” isimli oyunun dosyası gelecektir. Eğer oyun tıkladığınızda açılmıyorsa “C:Program Files\Sid Meier’s Civilization V” konumundan “CivilizationV” e tıklayıp oyunu açabilirsiniz.

TORRENT KURULUM

1-ISO dosyasını açın ve setup.exe tıklayarak ilerleyin oyunu kurulumunu tamamladıktan sonra crack atacağız.

2-Crack klasörünün içerisindeki dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırın, Kopyala ve Değiştir dedikten sonra oyuna girebilirsiniz.

3- Oyunu nasıl türkçe yapacağınızı İndirdiğiniz dosyada anlattık.

Not: Oyunu kurduktan sonra masa üstünde “Launcer” isimli oyunun dosyası gelecektir. Eğer oyun tıkladığınızda açılmıyorsa “C:Program Files\Sid Meier’s Civilization V” konumundan “CivilizationV” e tıklayıp oyunu açabilirsiniz.












0 yorum:

Yorum Gönder

 
solucan gübresi